ivm vakantie: na 26 juni 16.00 besteld, op 18 juli verzondenVeelgestelde vragen

Lees hier de antwoorden op de veelgestelde vragen. Mocht je hulp nodig hebben, stuur even een bericht via het contactformulier op de Contact pagina!

Bestelling en levering

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelling en het gewenste afleveradres. De verzendkosten worden separaat per bestelling berekend.

De levertijd is circa 2 tot 3 werkdagen. 

In 99% van de gevallen worden de bestelling binnen de verwachte levertijd geleverd. Het kan voorkomen dat een bestelling is het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link:

Klik hier >> 

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Onze excuses voor het ongemak! Als er producten uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 werkdagen.

Ruilen en retourneren

Ja, je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder verdere opgaaf van reden.

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten te worden geretourneerd. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij er voor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat.

Klik hier om het retourformulier te downloaden >> 

Track & Trace

Op deze pagina https://welovebamboe.nl/pages/volg-je-bestelling kun je je e-mail adres en ordernummer invoeren om je pakketje te volgen.

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij de vervoerder is de Track & Trace informatie beschikbaar. Houd er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.