GRATIS verzending▫️op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzondenOver ons

We love Bamboe is een label van het overkoepelende bedrijf Frank Trending. Alle bestellingen worden in eigen beheer verwerkt, ingepakt en verzonden. Op deze manier hebben wij de levering volledig in eigen hand en kunnen wij de kwaliteit garanderen. Iedere bestelling wordt gratis verzonden.

Met veel aandacht voor een sociaal verantwoord productie ontwikkelingsproces bieden wij in onze webshop zoveel mogelijk eco friendly producten aan. Zo zijn niet alleen de labels biologisch afbreekbaar én vegan, maar ook de verzendverpakkingen die wij gebruiken bestaan uit herbruikbare materialen, zoals papier en karton.

Door samen te werken met milieuvriendelijke transporteurs proberen wij de CO2 uitstoot, benodigd om jouw bestelling daadwerkelijk bij jou aan de deur af te leveren, tot een minimum te beperken. Alles vanuit de intentie om onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden en het milieu zo min mogelijk te belasten.

Het is erg fijn om te zien dat onze inspanningen door bestellers wordt gewaardeerd. Bestellers uit Nederland en België beoordeelden ons in 2021 gemiddeld met een 9.1 en in 2022 gemiddeld met een 9.3. Van de uitgebrachte reviews is maar liefst 100% positief. Daar zijn wij super trots op!

Contact

Heb je een vraag over onze producten? Via de chat button rechtsonder op deze pagina heb je binnen no-time antwoord op je vraag. Andere contact mogelijkheden zijn via Whatsapp +31 6 49 08 49 86 of per e-mail info@welovebamboe.nl

Kamer van Koophandel

We love Bamboe is een label van Frank Trending en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 84864494